Alle pictogrammen

Een pictogram is een essentieel onderdeel als er veiligheidsmiddelen aanwezig zijn in jouw gebouw. Met pictogrammen maak je meteen duidelijk dat er veiligheidsmiddelen in de buurt zijn!

Resultaat 1–9 van de 13 resultaten wordt getoond

Terug

Hoe goed zijn de pictogrammen zichtbaar?

In het onderstaande tabel is te zien van welke afstand de pictogrammen nog zichtbaar zijn, zodat je weet waar je het moet ophangen.

Pictogrammen van Brandveiligheidswinkel.nl

Heb jij thuis of op werk een brandblusser hangen zonder een pictogram? Geen probleem! Bij Brandveiligheidswinkel.nl koop je snel en eenvoudig de juiste pictogrammen voor jouw veiligheidsmiddelen! Met pictogrammen van Brandveiligheidswinkel.nl weet iedereen waar de veiligheidsmiddelen zich bevinden.

Verschillende soorten pictogrammen

Een brandpreventie pictogram geeft aan wat er allemaal aanwezig is in een gebouw om brand tegen te gaan. Bij Brandveiligheidswinkel.nl kun je pictogrammen kopen voor verschillende blusmiddelen. Heb jij alleen een brandblusser hangen? Dan is een pictogram met een brandblusser iets voor jou. Heb je daarnaast ook nog een brandslang en of meldknop? Dan shop je bij ons brandpreventie borden met alle pictogrammen afgebeeld. Hoe ideaal is dat?

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen een pictogram is jouw omgeving nog niet volledig brandveilig. Bij brandveiligheidswinkel.nl vind je naast pictogrammen nog veel meer veiligheidsartikelen om jouw omgeving extra veilig te maken. Met een schuimblusser, een blusdeken en een vetblusser weet je zeker dat je op alle scenario’s bent voorbereid!