Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

DefiSign/AIVIA 200 AED Buitenkast

529.00 (640.09 incl BTW.)

Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

De DefiSign/ Aivia 200 buitenkast is uitvoerig getest in uiteenlopende weersomstandigheden. Warm en koud. Deze buitenkast garandeert een altijd toegankelijke AED!

  • Onderdrukking van te hoge temperaturen door ventilatiesysteem
  • Bescherming tegen kou door verwarmingselement
  • In iedere weersomstandigheid te openen! (Smelt of bevriest niet)

Met de DefiSign 200 buitenkast kunnen meer levens gered worden. En dat is natuurlijk van groot belang!

DefiSign/AIVIA 200 Buitenkast

De DefiSign/AIVIA Buitenkast 200 bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht: De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken. Polycarbonaat wordt ook gebruikt bij de fabricage van koplampen en ABS wordt gebruikt voor schokdempers.

Plaatsing

Een ventilatiesysteem in de behuizing van de AED onderdrukt te hoge temperaturen, maar functioneert slechts deels als koelelement. Houdt er daarom bij plaatsing rekening mee, dat u de DefiSign 200 in de schaduw worden plaatst. Hiermee voorkomt u dat de temperatuur door direct zonlicht te hoog oploopt. Daarnaast adviseren wij de kast te laten plaatsen door een installateur. Zodat er geen fout in de elektronica kan ontstaan.