Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

Oogspoelstation 500ml steriel zoutoplossing + 250ml PH neutraal

Oogspoelstat 500ml steriel zoutopl + 250ml PH neutraal

42.50 (46.33 incl BTW.)

Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

Oogspoelstation met twee oogspoelflessen met een inhoud van 1 flacon steriele zoutoplossing en 1 flacon oplossing PH-neutraal .

NaCL: Oogspoelfles met inhoud van 500ml. Een gevulde oogspoelfles gevuld met een natriumchloride -oplossing. Deze oplossing is vergelijkbaar met het natuurlijke zoutgehalte in de ogen. Het oogspoelmiddel is o.a. geschikt voor gebruik bij mechanische letsels bijvoorbeeld bij vuil, stof, metaal- of houtsplinters en bij letsels door chemische stoffen met uitzondering van zuren en logen. Hiervoor hebben wij andere middelen in het pakket. ( diphoterine )

Deze 500ml flacon van is voldoende om circa vijf minuten het oog te kunnen spoelen. 

PH-neutraal: Oogspoelflessen PH-neutraal. Deze oogspoelfles met een PH-neutraal inhoud speciaal voor behandeling van letsels door logen en zuren. Deze oogspoelfles bevat een steriele fosfaatoplossing, welke logen en zuren op de huid of in de ogen snel neutraliseert, waardoor de natuurlijke PH-waarde van het oog weer bereikt wordt. Na het gebruik van fosfaatoplossing wordt naspoelen met een steriele zoutoplossing geadviseerd.

De inhoud van deze flacon bevat 250ml aan oplossing.