Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

ROTAID SOLID PLUS HEAT LED

489.00 (591.69 incl BTW.)

Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

Rotaid Solid Plus Heat Led

De Rotaid Solid Plus Heat LED is een zeer sterke AED kast die iedere AED kan herbergen met uitzondering van de Primedic en CardiAid AED’s. Voor de Zoll AED Plus & Zoll AED 3 is additioneel een beugel vereist. Alle andere AED’s kunnen zonder modificaties worden geplaatst. De kast heeft een IK waarde van 10. Deze test is afgenomen door een onafhankelijke organisatie. Uit deze test is gebleken dat de AED kast een voorwerp van 5 kilo vanaf een hoogte van 40 cm kan weerstaan, zonder zichtbare schade.

Daarnaast heeft de Rotaid Solid Plus Heat LED een IP-waarde van 55. Dit betekent dat de kast in een stoffige ruimte kan worden geplaatst en spuitwaterdicht is. Hierdoor kan de kast op veelzijdige locaties worden geplaatst.

De vorm van de AED kast is gebaseerd om een reddingsboei. Door het handige en openingsmechanisme is de AED erg snel bereikbaar. De kap kan door middel van een intuïtieve draaibeweging snel worden geopend. De kap blijft door middel van een nylon band hangen aan de achterwand. Op deze manier is de gehele kast geopend en heeft u de volledige toegang tot de AED.

Op de kap staan pijlen in een draaiende beweging gevisualiseerd, zodat de opening van de kast in de meest stressvolle situatie als zeer eenvoudig wordt ervaren.

De kleur van de kast is volgens de normen van Ilcor. Ilcor is een Europese organisatie die eenheid in de kleurstelling en logo’s nastreeft op het gebied van AED’s. De groene algemene kleurstelling bevordert de herkenbaarheid van de AED kast voor de hulpverlener. De kap is beschermd tegen langdurige zonnestralen, zodat er geen verkleuring kan optreden.