Sneltests

Op deze pagina vind je door het RIVM officieel goedgekeurde corona sneltests. Bij Brandveiligheidswinkel.nl bestel je veilig en snel verschillende sneltests!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Goedgekeurde corona zelftest

Onlangs heeft het RIVM een aantal corona sneltests goedgekeurd. Hierdoor is het vanaf nu mogelijk om deze sneltests te bestellen. Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je verschillende soorten zelftests van onder andere Abbott, Roche, Biosynex en ACON. Heb je een verjaardag of een andere belangrijke afspraak? Op deze pagina vind je een ruim aanbod officieel goedgekeurde corona sneltests voor een snelle diagnose op corona.

Een negatieve uitslag sluit de aanwezigheid van het coronavirus niet uit. Dit komt doordat de antigenen onder het minimumdetectieniveau van de sneltest aanwezig kunnen zijn. Ook kan de test op de verkeerde manier zijn afgenomen. Mocht je in contact zijn geweest met iemand die besmet is met het coronavirus of heb je klachten? Dan is het aan te raden om naast de sneltest ook een officiële test af te nemen.

Vrijstelling van btw

Tot en met 30 juni 2021 geldt er een 0% btw-tarief voor het leveren van corona sneltests. Het kabinet heeft dit besloten om het testen op corona zo goedkoop mogelijk te maken. Bij Brandveiligheidswinkel.nl bestel je veilig en snel corona sneltest met 0% btw!

Diepe en ondiepe sneltests

Bij het aanschaffen van een corona sneltest is het van belang om te kijken hoe de test afgenomen dient te worden. Dit is namelijk per sneltest verschillend. Bij de ene sneltest dient het wattenstaafje diep in de neus of keel gestoken te worden. Bij een ondiepe test is dat niet het geval. Houd hier dus rekening mee bij het aanschaffen van sneltests voor COVID-19. Ondiepe sneltests zijn zeer geschikt voor kinderen en ouderen.