Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

Zoll AED Plus Volautomaat

1,149.00 (1,252.41 incl BTW.)

Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

De Zoll AED Plus Volautomaat is een AED die niet alleen een schok geeft als dat nodig is. Deze AED ondersteunt ook bij de reanimatie. Tussen de bijgeleverde elektroden zit een blauw kussentje waarop de borstcompressies gegeven kunnen worden. Nadat de reanimatie begonnen is, vertelt de AED of dat de compressies diep genoeg zijn. Door middel van de metronoom – piepsignaal voor het ritme – is eenvoudig de juiste snelheid aan te houden. Naast de duidelijk gesproken aanwijzingen is ook op de AED  te zien wat er gedaan moet worden door afbeeldingen, ledlampjes en een tekstdisplay. Deze zorgen samen voor een uitstekende begeleiding bij een inzet en maakt dat de AED door velen gebruikt kan worden.

Omdat de Zoll een robuuste behuizing heeft, kan hij goed tegen een stootje. Ook is deze AED uitstekend bestand tegen stof en water. De Zoll AED Plus kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. Indien de AED niet ingezet wordt, is het slechts eenmaal nodig de batterijen en elektroden te vervangen tijdens de hele levensduur van de AED

Op een volautomatische AED zit geen schokknop. Wanneer de AED een schokbaar ritme geanalyseerd heeft, geeft de defibrillator automatisch een stroomstoot.