AED Accessoires

Een AED is niet compleet zonder de juiste accessoires. Op deze pagina vind je handige accessoires voor jouw AED. Bestel veilig en snel bij Brandveiligheidswinkel.nl

Toont alle 11 resultaten

Terug

AED-accessoires van Brandveiligheidswinkel.nl

Heb je geen zin of tijd om naar de winkel te rijden om accessoires te kopen voor jouw AED? Dat komt goed uit, want bij Brandveiligheidswinkel.nl bestel je eenvoudig de beste accessoires voor jouw AED.

Verschillende soorten AED-accessoires

Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je een ruim assortiment aan accessoires voor jouw AED. Wil je de AED netjes ophangen? Dat kan! Op deze pagina vind je diverse ophanghaken voor jouw AED. Daarnaast bestel je ook gemakkelijk een wandkast om jouw AED veilig op te bergen. Laat ook zien dat er een AED aanwezig is in jouw pand met een pictogram. Zo weet iedereen waar de AED hangt zodra er een ongeval is!

Advies bij het kiezen van AED-accessoires

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste ophanghaak of wandkast? Wij helpen jou graag om de beste keuze te maken voor jouw AED. Neem gerust contact met ons op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen accessoires voor een AED kom je niet heel ver. Maak daarom de hele set compleet met een AED, een set elektroden en bijbehorende batterij. Zo ben je altijd voorbereid op ongevallen. Wil je jouw omgeving nóg veiliger maken? Neem dan een kijkje op onze brandblusser pagina voor blussers die bij jouw omgeving passen!