Elektroden

Zonder elektroden heb je geen werkende AED. Bij Brandveiliheidswinkel.nl bestel snel en veilig een set elektroden voor de juiste AED.

Resultaat 1–9 van de 20 resultaten wordt getoond

Terug

Elektroden van Brandveiligheidswinkel.nl

Mist jouw AED een set elektroden of zijn de elektroden niet meer goed? Dat is geen probleem! Bij brandveiligheidswinkel.nl bestel je gemakkelijk en snel een ruim assortiment elektroden voor verschillende AED’s. Aarzel niet en bestel de beste elektroden bij brandveiligheidswinkel.nl.

Verschillende soorten elektroden

Welke soort elektroden die jij nodig hebt hangt af van de soort AED die jij hebt. Bij brandveiligheidswinkel.nl vind je elektroden voor veel verschillende AED’s. Van Philips elektroden tot Zoll elektroden, je vindt het allemaal op deze pagina!

Advies bij het kiezen van elektroden

Brandveiligheidswinkel.nl biedt verschillende soorten elektroden aan. Onze brandveiligheidsexperts assisteren je graag bij het vinden van elektroden die het beste passen jouw AED. Neem voor advies contact op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.

Hoe lang gaan elektroden mee?

Op iedere set elektroden staat een houdbaarheidsdatum. De houdbaarheidsdatum van elektroden hangt af van het merk. Elektroden zijn voorzien van zelfklevende gel. De gel kan op een gegeven moment uitdrogen. Daarom hebben elektroden een houdbaarheidsdatum. De meeste elektroden gaan ongeveer 2 jaar mee. Elektroden moeten altijd voor je vervaldatum vervangen worden.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen een paar elektroden is het nog niet mogelijk om iemands leven te redden. Met een passende AED met batterijen ben je voorbereid om adequaat te reageren bij een ongeval. Shop daarnaast een schuimblusser om op alle scenario’s voorbereid te zijn!