CO2 blussers

Een CO2-blusser voor het blussen van branden in klasse B koop je eenvoudig en snel bij Brandveiligheidswinkel.nl. Ons assortiment omvat CO2-blussers voor gebruik thuis of in jouw bedrijf. Bestel jouw brandblusser bij Brandveiligheidwinkel.nl.

Toont alle 2 resultaten

Terug

CO2-blussers van Brandveiligveiligheidswinkel.nl

CO2-blussers van Brandveiligheidswinkel.nl voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn geschikt voor het blussen van branden in de klasse B.

  • Brandklasse B: wanneer een vloeibare stof vlam heeft gevat. Bijvoorbeeld benzine of olie.

Een CO2-blusser vermindert de hoeveelheid zuurstof naar de brand, waardoor de vlammen zullen doven. Een CO2-blusser wordt vooral gebruikt bij werkomgevingen met kostbare apparatuur, omdat CO2-blussers het brandende object niet veder beschadigt. CO2-blussers zijn niet geschikt om mensen te blussen. Het blusmateriaal is zo koud dat het kan leiden tot ernstige brandwonden.

Gecertificeerde CO2-blussers

Het Rijkstypekeurmerk is van toepassing op alle brandblussers van Brandveiligheidswinkel.nl, dus ook op onze CO2-blussers. Dit keurmerk verzekert jou ervan dat de brandblusser geschikt is voor het type brand dat wordt aangegeven op de blusser.

Hoeveel CO2-blussers heb ik nodig?

Ondernemers zijn volgens de NEN-richtlijn verplicht om een aantal brandblussers op te hangen in hun pand. De grootte van het pand, het risico op brand en andere factoren op het gebied van brandveiligheid spelen een rol bij hoeveel blussers je nodig hebt. Heb je vragen over de NEN-richtlijn? Neem contact op met Brandveiligheidswinkel.nl

Waar kan ik een CO2-blusser ophangen?

CO2-blussers worden geplaatst op plaatsen waar het risico van brand bestaat, bijvoorbeeld in een kamer met veel apparatuur. De CO2-blusser moet goed bereikbaar zijn en op maximaal 1 meter hoogte hangen. Branduitbraak is een nachtmerrie voor iedereen. Daarom is het belangrijk om de CO2-blusser op de juiste plek op te hangen zodat je de brand snel en op tijd kunt blussen!

Advies bij het kiezen van een CO2-blusser

Brandveiligheidswinkel.nl biedt verschillende soorten en maten CO2-blussers aan. Onze brandveiligheidsexperts assisteren je graag bij het vinden van een brandblusser die het beste aansluit op jouw veiligheidswensen. Neem voor advies contact op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen een CO2-blusser is jouw gebouw nog niet 100% brandveilig. Bij Brandveiligheidswinkel.nl kun je naast CO2-blussers nog veel meer andere veiligheidsartikelen kopen om jouw gebouw nog veiliger te maken. Met een EHBO-koffer, rookmelder en een AED weet je zeker dat je op alle scenario’s bent voorbereidt!