Koolmonoxidemelders

Een koolmonoxidemelder waarschuwt jou wanneer er koolmonoxide aanwezig is. Het inademen van dit gas kan dodelijk zijn. Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je een ruim aanbod koolmonoxidemelders die jou hiertegen beschermen.

Toont alle 8 resultaten

Terug

Koolmonoxidemelders van Brandveiligheidswinkel.nl

Wil jij goed beschermd zijn tegen koolmonoxide in jouw huis? Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je een breed assortiment koolmonoxidemelders die jou hiertegen beschermen. Zo kun je direct handelen zodra er koolmonoxide wordt gesignaleerd door de melder.

Waarom een koolmonoxidemelder?

Koolmonoxide is een dodelijk gas wat je niet kunt ruiken. Het wordt ook wel een sluipmoordenaar in ieder huis genoemd. Je weet namelijk niet of er koolmonoxide aanwezig is. Met een koolmonoxidemelder van Brandveiligheidswinkel.nl weet je zeker dat jouw huis koolmonoxidevrij is.

Waar kun je een koolmonoxidemelder het beste ophangen?

Een koolmonoxidemelder is het beste om op te hangen waar de kans op verbranding het grootst is. Denk hierbij aan de cv-ketel, houtkachel of barbecue. Koolmonoxide kan namelijk bij elke verbranding plaatsvinden, dus ook bij de modernste installaties. Wij raden aan om jouw cv-ketel ieder jaar te laten onderhouden om de kans op verspreiding van koolmonoxide te verkleinen. Bij Brandveiligheidswinkel.nl scoor je koolmonoxidemelders die jou direct alarmeren zodra er koolmonoxide vrijkomt!

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen een koolmonoxidemelder ben je nog niet volledig beschermd tegen alle branden. Een rookmelder beschermd jou extra op een eventuele branduitbraak. Bovendien dient iedereen in Nederland vanaf juli 2022 op iedere verdieping een rookmelder te hebben hangen. Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je daarnaast ook gecertificeerde brandblussers en hittemelders die jou tegen een mogelijke branduitbraak beschermen!