EHBO spullen

Met ons breed assortiment aan EHBO spullen kun je jezelf voorbereiden voor elk mogelijk ongeval! Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus zorg ervoor dat je goed voorbereid bent voor alle mogelijke ongevallen met de EHBO artikelen van brandveiligheidswinkel.nl. Bekijk onze EHBO koffers voor de aller veiligste en handigste verbanddozen en koffers.

Resultaat 1–9 van de 76 resultaten wordt getoond

Terug

Wat is EHBO?

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongevallen. Als er zich een ongeval plaats vindt, is er meestal niet meteen hulp ter plekken. EHBO artikelen helpen je om snel de mogelijke verwondingen te behandelen.

EHBO voor bedrijven

Werkgevers zijn verplicht om EHBO-koffers te hebben op werk. Werkgevers moeten namelijk de veiligheid van hun werknemers waarborgen. Het hebben van een EHBO-koffer of doos is één van de vereisten voor bedrijven. Deze koffers worden ook wel BHV-koffers genoemd en moet dus verplicht aanwezig zijn bij ieder bedrijf.

Verder is het ook verplicht om één of meerdere BHV’ers in dienst te hebben. Geen BHV’ers in je bedrijf? wordt er zelf een! Wij bieden namelijk ook BHV trainingen aan. Neem voor meer informatie over deze trainingen contact met ons op.

Contact

De veiligheidsexperts van Brandveiligheidswinkel.nl vertellen jou graag meer over onze EHBO spullen of BHV trainingen. Met vragen kun je daarom contact opnemen via 085 303 8270 of door te mailen naar info@brandveiligheidswinkel.nl.