Evacuatiemiddelen

Evacuatiemiddelen zijn cruciaal in het geval van nood om mensen met een mobiliteitsbeperking, door bijvoorbeeld een gebroken been, snel te kunnen evacueren. Wij bieden verschillende evacuatiematrassen, opbergkasten en opbergtassen aan voor een zo goed mogelijke evacuatie. Ook hebben wij vluchtladders verschillend in lengte van 5 tot wel 20 meter! Zie hieronder je de verschillende opties.

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

Terug

Brandblussers

Een evacuatiematras is belangrijk om te hebben, maar brandblussers om het gebruik van een evacuatiematras te vermeiden is nog belangrijker! Met de goede brandveiligheid producten van brandveiligheidswinkel.nl zorg je ervoor dat jouw woning of bedrijf zo goed mogelijk beveiligd is in geval van nood. Bekijk onze brandblussers om uw pand nog veiliger te maken!

Over Brandveiligheidswinkel.nl

De experts van Brandveiligheidswinkel.nl hebben ervaring met de Arbowet, het Bouwbesluit en de Milieuwet. We adviseren jou graag over veiligheidsproducten en over de wijze waarop je kunt voldoen aan wettelijke eisen en normen. Daarnaast kun je in onze webshop terecht voor veiligheidsproducten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Naast brandblussers bieden we onder andere de volgende producten aan:

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.