AED

Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) kunt u iemand met een hartstilstand helpen door het hartritme weer op te starten. Ons assortiment bevat uitsluitend gecertificeerde producten van kwaliteitsmerken. Bestel uw AED bij Brandveiligheidswinkel.nl:

 • Snelle levering
 • Gratis verzending vanaf € 200,-
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Veilig betalen met iDEAL

Ons AED aanbod

Resultaat 1–24 van de 53 resultaten wordt getoond

Terug

AED kopen bij Brandveiligheidswinkel.nl

Koop uw AED in de webshop van Brandveiligheidswinkel.nl:

 1. Klik op het product van uw keuze.
 2. Selecteer het aantal en klik op ‘in winkelwagen’.
 3. Kies in het besteloverzicht de button ‘doorgaan met afrekenen’.
 4. Vul uw gegevens in en selecteer de gewenste betaalmethode.
 5. Klik op ‘bestelling plaatsen’.

Binnen 3 dagen ontvangt u uw bestelling. Toch niet tevreden? Het is mogelijk uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren.

Kiezen van een AED

Bij het kiezen voor de juiste AED voor uw situatie moet u rekening houden met de volgende punten:

 • De prijs van een AED ligt tussen € 1.099,- en € 2.099,-
 • De verschillende soorten AED’s: halfautomatisch en volautomatisch
 • De levensduur van het apparaat en eventuele onderhoudskosten

De experts van Brandveiligheidswinkel.nl adviseren u graag bij het aanschaffen van een AED. Neem contact op via 085 303 8270  of mail naar info@brandveiligheidswinkel.nl.

Prijs van een AED

De kosten voor een AED uit onze webshop liggen tussen € 1.099,- en € 2.099,-. Het prijsverschil hangt af van de verschillende opties: van een eenvoudige uitvoering tot de mogelijkheid van het verzenden van patiëntgegevens naar het ziekenhuis en een speciale modus voor kinderen. Kies uit ons assortiment het apparaat met de gewenste functies dat binnen uw budget past.

 

Soorten defibrillators

Een AED is beschikbaar in een volautomatische en halfautomatische variant. Wanneer de elektroden zijn bevestigd, zal een volautomatische AED zelf inschatten of en wanneer er een elektrische schok wordt toegediend. Bij een halfautomatisch model bepaalt de hulpverlener dit zelf.

Onderhoud

Een AED dient u regelmatig te laten controleren door een gecertificeerd bedrijf. AED onderhoud door Brandveiligheidswinkel.nl kan eenvoudig met een onderhoudscontract. Onze servicemonteurs zorgen ervoor dat uw AED altijd aan de eisen voldoet. Wilt u meer weten over onze periodieke controles? Neem dan contact op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveiligheidswinkel.nl.

Hoe werkt een AED?

De AED’s van Brandveiligheidswinkel.nl zijn voorzien van instructies die iedereen in staat stellen het apparaat te bedienen. Met de informatieknop die op vrijwel elke AED te vinden is, krijgt u duidelijk gesproken uitleg en extra instructies voor de uitvoering van een hartmassage en beademing. Iedereen die een EHBO of BHV cursus heeft gevolgd heeft al eens geoefend met het gebruiken van een AED. Omdat er verschillende merken en soorten AED’s in omloop zijn is het prettig om te weten dat u stap voor stap door het gebruik ervan wordt geleid.

Andere veiligheidsproducten bij Brandveiligheidswinkel.nl

Voor het bevestigen van de AED aan de muur verkopen we speciale kasten. Ook vindt u accessoires als batterijen, accu’s en elektroden in ons assortiment.

Naast AED’s vindt u in ons ruime assortiment de volgende producten voor het creëren van een veilige werkomgeving:

Contact

De veiligheidsexperts van Brandveiligheidswinkel.nl informeren u graag over onze AED’s. Met vragen kunt u daarom contact opnemen via 085 303 8270 of door te mailen naar info@brandveiligheidswinkel.nl.