AED's

Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) kun je iemand met een hartstilstand helpen door het hartritme weer op te starten. Ons assortiment bevat uitsluitend gecertificeerde producten van kwaliteitsmerken. Bestel jouw AED bij Brandveiligheidswinkel.nl.

Resultaat 1–9 van de 66 resultaten wordt getoond

Terug

AED kopen bij Brandveiligheidswinkel.nl

Koop uw AED in de webshop van Brandveiligheidswinkel.nl:

  1. Klik op het product van uw keuze.
  2. Selecteer het aantal en klik op ‘in winkelwagen’.
  3. Kies in het besteloverzicht de button ‘doorgaan met afrekenen’.
  4. Vul uw gegevens in en selecteer de gewenste betaalmethode.
  5. Klik op ‘bestelling plaatsen’.

Binnen 3 dagen ontvang je jouw bestelling. Toch niet tevreden? Het is mogelijk jouw bestelling binnen 14 dagen te retourneren.

Kiezen van een AED

Bij het kiezen voor de juiste AED voor jouw situatie moet je rekening houden met de volgende punten:

  • De prijs van een AED ligt tussen € 1.099,- en € 2.099,-
  • De verschillende soorten AED’s: halfautomatisch en volautomatisch
  • De levensduur van het apparaat en eventuele onderhoudskosten

De experts van Brandveiligheidswinkel.nl adviseren jou graag bij het aanschaffen van een AED. Neem contact op via 085 303 8270  of mail naar info@brandveiligheidswinkel.nl.

Prijs van een AED

De kosten voor een AED uit onze webshop liggen tussen € 1.099,- en € 2.099,-. Het prijsverschil hangt af van de verschillende opties: van een eenvoudige uitvoering tot de mogelijkheid van het verzenden van patiëntgegevens naar het ziekenhuis en een speciale modus voor kinderen. Kies uit ons assortiment het apparaat met de gewenste functies dat binnen jouw budget past.

Soorten defibrillators

Een AED is beschikbaar in een volautomatische en halfautomatische variant. Wanneer de elektroden zijn bevestigd, zal een volautomatische AED zelf inschatten of en wanneer er een elektrische schok wordt toegediend. Bij een halfautomatisch model bepaalt de hulpverlener dit zelf.

Onderhoud

Een AED dien je regelmatig te laten controleren door een gecertificeerd bedrijf. AED onderhoud door Brandveiligheidswinkel.nl kan eenvoudig met een onderhoudscontract. Onze servicemonteurs zorgen ervoor dat jouw AED altijd aan de eisen voldoet. Wil je meer weten over onze periodieke controles? Neem dan contact op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveiligheidswinkel.nl.

Hoe werkt een AED?

De AED’s van Brandveiligheidswinkel.nl zijn voorzien van instructies die iedereen in staat stellen het apparaat te bedienen. Met de informatieknop die op vrijwel elke AED te vinden is, krijg je duidelijk gesproken uitleg en extra instructies voor de uitvoering van een hartmassage en beademing. Iedereen die een EHBO of BHV cursus heeft gevolgd heeft al eens geoefend met het gebruiken van een AED. Omdat er verschillende merken en soorten AED’s in omloop zijn is het prettig om te weten dat je stap voor stap door het gebruik ervan wordt geleid.

Andere veiligheidsproducten bij Brandveiligheidswinkel.nl

Voor het bevestigen van de AED aan de muur verkopen we speciale kasten. Ook vind je accessoires als batterijen, accu’s en elektroden in ons assortiment.

Naast AED’s vind je in ons ruime assortiment de volgende producten voor het creëren van een veilige werkomgeving:

Contact

De veiligheidsexperts van Brandveiligheidswinkel.nl informeren jou graag over onze AED’s. Met vragen kun je daarom contact opnemen via 085 303 8270 of door te mailen naar info@brandveiligheidswinkel.nl.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met een AED ben je al goed voorbereid om adequaat te handelen op eventuele (bedrijfs)ongevallen. Met een schuimblusser, rookmelder en een EHBO-koffer maak je jouw omgeving nog een stukje veiliger. Zo ben je op alle mogelijke scenario’s voorbereid!