BHV artikelen

BHV staat voor Bedrijfshulpverlener. Een bedrijfshulpverlener is opgeleid om in geval van nood werknemers of klanten in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV’er bijvoorbeeld hoe hij mensen uit brandende gebouwen moet krijgen en hoe hij iemand moet reanimeren. Op deze pagina vind je een aantal BHV veiligheidsartikelen, voor elke BHV’er.

Resultaat 1–9 van de 29 resultaten wordt getoond

Terug

Een BHV’er is verplicht

Het is verplicht  voor bedrijven om één of meerdere BHV’ers in dienst te hebben. Geen BHV’ers in je bedrijf? wordt er zelf een! Wij bieden namelijk ook BHV trainingen aan. Neem voor meer informatie over deze trainingen contact met ons op.

Ook raden wij aan om minstens een paar BHV verbanddozen te hebben. Het is immers verplicht om een BHV verbanddoos te hebben. Onze HACCP verbanddoos is speciaal voor horecabedrijven en bevat alles wat je nodig hebt voor deze omgeving.

Verschillende soorten brandpreventie accessoires

Ons ruime aanbod in brandveiligheid artikelen biedt jou de ruimte om alles te bestellen wat je nodig hebt. Zo vind je op deze verschillende ophanghaken, kleding of pictogrammen voor jou brandblussers. Met een ophanghaak bevestig je jouw blusser mooi aan de muur.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen wat BHV veiligheidsartikelen is jouw omgeving nog zeker niet brandveilig. Naast onze artikelen vind je verschillende soorten brandblussers om jouw accessoires op te monteren. Met een schuimblusservetblusser of poederblusser weet je zeker dat je beginnende branden kunt bestrijden!

Vragen of opmerkingen?

De veiligheidsexperts van Brandveiligheidswinkel.nl vertellen jou graag meer over onze producten en diensten. Met vragen kun je daarom contact opnemen via 085 303 8270 of door te mailen naar info@brandveiligheidswinkel.nl.