VEELGESTELDE VRAGEN

Op deze pagina vindt u veel gestelde vragen en antwoorden. Wordt uw vraag hier niet beantwoord? Dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen op het nummer 085 303 8270 of per email info@brandveiligheidswinkel.nl. 

Hieronder wordt ingegaan op een top 7 van meest gestelde vragen:

1. Wat is BHV?
BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Iedere werkgever dient zich te houden aan de Arbowet, dan is de werkgever verplicht een adequate BHV organisatie op te richten. De werkgever kan zich daarbij laten bijstaan door werknemers, de bedrijfshulpverleners (BHV’ers). Zij zullen daartoe de volgende taken moeten kunnen verrichten;

  • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
  • Het beperken en bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen
  • Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen die zich binnen de werkplaats bevinden.

Het is de plicht van de werkgever (Arbowet art. 15) om de bedrijfshulpverleners de trainingen en materialen die zij voor deze taken nodig hebben te verschaffen.

2. Kan ik de producten in het echt bekijken?
Soms kan het wenselijk zijn eerst de producten in het echt te bekijken of te vergelijken alvorens een keuze te maken. U kunt hiervoor op afspraak onze locatie in Den Haag bezoeken wij geven u graag advies onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail ons voor een afspraak.

3. Heb ik een account nodig om te kunnen bestellen?
Nee, u hoeft géén account te hebben om bij ons te kunnen bestellen. Wij bieden deze mogelijkheid wel aan. Als u een account maakt dan kunt u, nadat u bent ingelogd, eenvoudiger uw bestelling plaatsen.
Bij de bestelprocedure wordt u om een geldig e-mailadres gevraagd. Dat is voldoende om een bestelling te kunnen afronden. U kunt daarbij ook aangeven of u aan dat email adres een nieuwe account wil koppelen maar dat hoeft niet.

4. Op welke levertijd moet ik rekenen?
De meeste producten hebben wij op voorraad waardoor snel geleverd kan worden nadat u als (nieuwe) klant bent geregistreerd en de betaling is geverifieerd. De duurdere producten zoals AED’s worden rechtstreeks door onze importeur op het door u gewenste adres bezorgd. Wij hanteren een levertijd van één tot enkele dagen. Wilt u zeker weten of wij het artikel vlot kunnen uitleveren, bel of mailt u ons dan voor nadere informatie.
In het weekend verzenden wij geen bestellingen, op alle werkdagen worden de orders verwerkt en verzonden met PostNL, DHL of UPS.

5. Hoe zit het met leveringen aan het buitenland?
Vooralsnog leveren wij alleen producten binnen Nederland. Wilt u producten in het buitenland bezorgt hebben, bel of mail ons dan om de mogelijkheden te bespreken.

6. Wat te doen bij een klacht of geschil?
Wij hebben onze kwaliteit hoog in het vaandel staan. Indien u onverwachts niet tevreden bent over het geleverde product, dan vernemen wij dat graag. Uw klacht kunt u telefonisch of per email aan ons kenbaar maken. Wij willen klachten vlot afhandelen, streven naar een reactie binnen een (werk)dag en trachten tevredenheid van beide partijen.
Bent u als consument ontevreden over onze klachtafhandeling, dan spreekt ons keurmerk van een geschil. Wij zijn aangesloten bij Webwinkel Keur en daar kunt u het geschil laten beoordelen door Geschilonline. Geschilonline doet een bindende uitspraak waar beide partijen zich aan moeten houden.
Meer informatie over de Geschillencommissie en het Webshop Keurmerk vindt u op de website van Webwinkel Keur.

7. Wat te doen als u niet tevreden bent?
U kunt ontevreden zijn over onze producten, de bestelling ervan of de klachtafhandeling. In alle gevallen vragen wij contact op te nemen met ons. Dat kan zowel telefonisch of per email. Wij streven naar een tevreden klant en zijn u graag van dienst.

Klantenservice Brandveiligheidswinkel.nl
Binckhorstlaan 128
2516 BE  Den Haag
info@brandveiligheidswinkel.nl

085 303 8270