Hittemelders

Met een hittemelder kun je adequaat reageren op branden in jouw huis of omgeving. Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan hittemelders. Brandveiligheidswinkel.nl verzekert jou van een veilige omgeving!

Toont alle 4 resultaten

Terug

Hittemelders van Brandveiligheidswinkel.nl

Ben je op zoek naar een hittemelder voor thuis of jouw bedrijf? Dat is geen probleem! Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je een ruim assortiment hittemelders in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils. Shop de nieuwste hittemelders veilig en snel bij Brandveiligheidswinkel.nl

Waarom een hittemelder?

Ben je van plan om een brandalarm te installeren? Dan is het verstandig om met een aantal dingen rekening te houden. is er n de ruimt waar je het alarm wilt plaatsen veel rookontwikkeling, damontwikkeling of stofontwikkeling? Dan raden we aan om voor een hittemelder te kiezen. Een hittemelder detecteert warmte in plaats van rook. In een ruimte waar bijvoorbeeld veel rookontwikkeling is de kans groot dat een rookmelder vals alarm geeft. Een hittemelder is daarom ideaal in ruimtes als keukens, garages en natte ruimtes om valse alarmen te voorkomen.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met een hittemelder maak je jouw omgeving al een stuk veiliger, maar het kan nóg veiliger! Neem een kijkje op onze brandblussers pagina voor een blusser die aansluit op jouw situatie. Daarnaast zijn AED’s, blusdekens en EHBO-koffers ideale veiligheidsmiddelen om jouw omgeving zo veilig mogelijk te maken!