AED batterij

Een AED werkt natuurlijk niet zonder de juiste batterijen. Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je batterijen voor verschillende AED’s.

Resultaat 1–9 van de 10 resultaten wordt getoond

Terug

Batterijen van Brandveiligheidswinkel.nl

Is de batterij van jouw AED aan vervanging toe? Bij brandveiligheidswinkel.nl bestel je veilig en snel bijpassende accu’s voor jouw AED. Met een batterij van onze website kan jouw AED weer jaren mee!

Verschillende soorten batterijen

Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je een ruim assortiment aan batterijen voor verschillende soorten AED’s. Goedwerkende batterijen zijn essentieel om levens mee te redden.

Advies bij het kiezen van batterijen

Kom je er niet helemaal uit bij het kiezen van de juiste batterij? Wij geven je graag advies over welke batterij jij nodig hebt voor jouw AED. Voor vragen kun je contact opnemen via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com. Wij helpen jou graag!

Hoe lang gaan baterijen mee?

De meeste accu’s zijn niet oplaadbaar. Hoe lang een batterij meegaat hangt af van het merk van de baterijen. Gemiddeld gaan batterijen van AED’s ongeveer 4 jaar mee. Het is belangrijk om ieder jaar na te gaan of de batterij nog goed werkt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je in het geval van nood geen hulp kan verlenen door een kapotte batterij!

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen een batterij kun je nog geen levens redden. Zorg er daarom voor dat je een bijpassende AED hebt met de juiste elektroden. Maak jouw omgeving helemaal veilig met een poederblusser. Zo ben je voorbereidt op alle scenario’s!