Sprayblussers

Een sprayblusser voor het blussen van branden in klasse A, B of F koop je eenvoudig en snel bij Brandveiligheidswinkel.nl. Je shopt hier sprayblussers voor gebruik thuis of in jouw bedrijf. Bestel jouw brandblusser bij Brandveiligheidwinkel.nl.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sprayblussers van Brandveiligveiligheidswinkel.nl

Sprayblussers van Brandveiligheidswinkel.nl voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn geschikt voor het blussen van branden in de klasse A, B en F.

  • Brandklasse A: voor het aanduiden van het branden van vaste stoffen als stof, papier en hout.
  • Brandklasse B: wanneer een vloeibare stof vlam heeft gevat. Bijvoorbeeld benzine of olie.
  • Brandklasse F: voor branden waarbij olie of vet vlam heeft gevat. Voorbeelden: frituurolie of bakvet.

Een sprayblusser verstoort de verhouding tussen zuurstof en CO2. Hierdoor zullen de vlammen doven. De sprayblusser wordt ook wel de haarspray onder de brandblussers genoemd en is dus erg gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor gebruik thuis. Daarnaast zijn sprayblussers van Brandveiligheidswinkel.nl vorstvrij. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of jouw sprayblusser het wel doet bij een brand. Hoe ideaal is dat?

Gecertificeerde sprayblussers

Het Rijkstypekeurmerk is van toepassing op alle brandblussers van Brandveiligheidswinkel.nl, dus ook op onze sprayblussers. Dit keurmerk verzekert jou ervan dat de brandblusser geschikt is voor het type brand dat wordt aangegeven op de blusser.

Hoeveel sprayblussers heb ik nodig?

Sprayblussers zijn erg makkelijk in gebruik en worden vooral in voertuigen gebruikt. Het is aan te raden om minimaal 1 sprayblusser te hebben per voertuig. Zo voorkom je kleine beginnende branden op een snelle manier.

Advies bij het kiezen van een sprayblusser

Brandveiligheidswinkel.nl biedt verschillende soorten sprayblussers aan. Onze brandveiligheidsexperts assisteren je graag bij het vinden van een brandblusser die het beste aansluit op jouw veiligheidswensen. Neem voor advies contact op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen een sprayblusser is jouw gebouw nog niet 100% brandveilig. Bij Brandveiligheidswinkel.nl kun je naast sprayblussers nog veel meer andere veiligheidsartikelen kopen om jouw omgeving nog veiliger te maken. Met een EHBO-koffer, rookmelder en een blusdeken ben je op alle scenario’s voorbereidt!