Over Brandveiligheidswinkel

Brand in uw bedrijf! Een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Uw medewerkers lopen gevaar en de schade is enorm. Brand veroorzaakt jaarlijks zo’n 200 miljoen aan schade. Na een grote (bedrijfs)brand ligt vaak alles stil. Als ondernemer of particulier bent u terug bij af…

Strenge eisen
Overheid, verzekeringsmaatschappijen en vakbonden stellen strenge eisen aan brandveiligheid. Deze eisen zijn vaak complex. U ziet door de bomen het bos niet meer. Onze brandveiligheidsexperts kennen de wetten, regels, en maatregelen die specifiek bij uw bedrijf horen.

Laat u adviseren door experts
Wij adviseren over brandveiligheid zoals omschreven in het Bouwbesluit, Arbobeleid en Milieuwet. Dit doen wij voor veiligheidsregio’s, uitvoeringsdiensten, gemeenten, vastgoedeigenaren en het Midden Kleinbedrijf (MKB).

Iedere organisatie brandveilig
Brandveiligheidswinkel heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam, Tilburg en sinds kort ook in Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor landelijke brandveiligheid en geven altijd brandweer stempelgarantie!

Brandveiligheidswinkel.nl
Waarom deze webshop? In ons dagelijkse werk komen wij helaas veel slechte producten tegen van leveranciers, niet voldoen aan de gestelde eisen of na een uitvoerige test zelfs niet blijken te functioneren. Wij menen dat het niet of slecht functioneren van een veiligheidsproduct uw leven in gevaar kan brengen. Daarom hebben wij als brandveiligheidsexperts onze eigen topproducten in een webshop gezet en doen geen consessies aan de kwaliteit.

Vragen over onze producten of brandveiligheid? Laat het ons weten. Wij ontzorgen u graag!