Betalen op factuur

Kunnen bedrijven op factuur betalen?
Bedrijven kunnen betalen per factuur. De keuze hiervoor kunt u aanvinken in het bestelproces. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen.

Eerste zakelijke bestelling 
Bestellingen die voldaan zijn via iDEAL worden meteen in behandeling genomen. Nieuwe zakelijke klanten die bij de eerste bestelling kiezen voor betalen achteraf per factuur worden door onze administratie gecheckt op een aantal criteria. Het kan voorkomen dat er een proforma factuur wordt verzonden. De bestelling wordt dan na ontvangst van de betaling in behandeling genomen.

Kan een consument betalen per factuur?
Nee, consumenten betalen vooraf via iDeal als de bestelling via de pakketdienst wordt verzonden. Vanzelfsprekend ontvangt u van uw bestelling een factuur per e-mail.

Betalen per iDeal
Zowel Ja, zakelijke klanten en consumenten kunnen betalen via iDEAL. Voor consumenten is betalen via iDEAL verplicht, zakelijke klanten hebben de keuze of ze via iDEAL of via een factuurbetaling achteraf willen betalen.

Betalen achteraf
Zakelijke klanten die kiezen voor betaling per factuur betalen automatisch achteraf. Consumenten kunnen niet achteraf betalen, de bestelling dient direct via iDeal betaald te worden.

Welke betalingstermijn hanteert brandveiligheidswinkel.nl?
Voor zakelijke klanten die per factuur betalen geldt een termijn van 14 dagen. Na persoonlijk contact kan een andere termijn worden overeengekomen. Proforma facturen hebben een betaaltermijn van 7 dagen.

Op welke wijze factureert brandveiligheidswinkel.nl?
Facturering vindt uitsluitend per email plaats. In de winkelwagen kunt u een factuur email adres invoeren.

Zoekgeraakte factuur
Via info@brandveilignl.com kunt u een kopie factuur opvragen. Wij sturen u vervolgens per email het bericht met de factuur als bijlage zoals dit bij levering aan u is verzonden.