AED Kasten & beugels

Met de kasten en beugels van brandveiligheidswinkel hang je gemakkelijk je AED op. Op deze pagina vind je handige kasten en beugels voor jouw AED. Bestel veilig en snel bij Brandveiligheidswinkel.nl

Resultaat 1–9 van de 20 resultaten wordt getoond

Terug

Verschillende soorten AED-accessoires

Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je een ruim assortiment aan kasten en beugels voor jouw AED. Wil je de AED netjes ophangen? Dat kan! Op deze pagina vind je diverse ophanghaken voor jouw AED. Daarnaast bestel je ook gemakkelijk een wandkast om jouw AED veilig op te bergen.

Advies bij het kiezen van AED-accessoires

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste ophanghaak of wandkast? Wij helpen jou graag om de beste keuze te maken voor jouw AED. Neem gerust contact met ons op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen accessoires voor een AED kom je niet heel ver. Maak daarom de hele set compleet met een AED, een set elektroden en bijbehorende batterij. Zo ben je altijd voorbereid op ongevallen. Wil je jouw omgeving nóg veiliger maken? Neem dan een kijkje op onze brandblusser pagina voor blussers die bij jouw omgeving passen!