Brandblusser accessoires

Aan alleen een brandblusser heb je niet zoveel, daarom vind je op deze pagina verschillende accessoires voor jouw brandblussers!

Resultaat 1–9 van de 10 resultaten wordt getoond

Terug

Brandpreventie accessoires van Brandveiligheidswinkel.nl

Heb jij een brandblusser besteld en mis je nog belangrijke accessoires voor de brandblusser? Geen probleem! Bij Brandveiligheidswinkel.nl vind je verschillende accessoires die ideaal zijn voor jouw brandblusser. Bij Brandveiligheidswinkel.nl bestel je snel en veilig de beste brandpreventie accessoires!

Verschillende soorten brandpreventie accessoires

Ons ruime aanbod in brandpreventie accessoires biedt jou de ruimte om de juiste accessoires te bestellen. Zo vind je op deze verschillende ophanghaken voor jou brandblussers. Met een ophanghaak bevestig je jouw blusser mooi aan de muur. Verder bieden wij houders voor sprayblussers zodat die mooi op hun plek blijven hangen. Ben je bang dat jouw blusser wordt gestolen? Op deze pagina vind je een antidiefstal alarm. Zo blijft jouw blusser altijd veilig!

Maak jouw omgeving nog veiliger

Met alleen wat accessoires is jouw omgeving nog zeker niet brandveilig. Naast onze accessoires vind je verschillende soorten brandblussers om jouw accessoires op te monteren. Met een schuimblusser, vetblusser of een poederblusser weet je zeker dat je beginnende branden kunt bestrijden!