EHBO koffers

De EHBO koffers en verbanddozen van brandveiligheidswinkel.nl zijn er in alle soorten in maten. Van simpele standaard koffers, tot aan de speciale koffers en modules voor specifieke doeleinden. Voor bedrijven raden wij aan om tenminste een paar BHV verbanddozen te hebben. Het is immers verplicht om een BHV verbanddoos te hebben. Onze HACCP verbanddoos is speciaal voor horecabedrijven en bevat alles wat je nodig hebt voor deze omgeving.

Resultaat 1–9 van de 12 resultaten wordt getoond

Terug

Welke EHBO-koffer kan ik het beste gebruiken?

Dat hangt af van de situatie waarin je jezelf bevindt. Wij hebben namelijk verschillende koffers voor verschillende situaties en soorten bedrijven. De BHV verbanddoos is vooral bestemd voor standaard hedendaagse bedrijven. Voor horecaondernemingen hebben wij een speciale BHV HACCP verbanddoos die alles bevat wat je nodig hebt voor een veilige horeca omgeving. Bij onze overige koffers en verbanddozen, staat erbij waar het voor bedoeld is, zoals bijvoorbeeld bij de bedrijfsverbanddoos BHV Bouw & Industrie.

Waar hang ik een EHBO-koffer op?

De ideale plek om een EHB-koffer op te hangen is op ooghoogte aan de muur bij de best toegankelijke plek. De best toegankelijke plek is in de meeste gevallen een centrale plek waar de kans op een ongeluk het grootst is. Hang de EHBO-koffer altijd op een vaste plek aan de muur, dan weet iedereen waar de EHBO-koffer zich bevindt als zij die nodig hebben. Hang de koffer altijd op ooghoogte op een plek die goed zichtbaar en bereikbaar  is.

Advies bij het kiezen van EHBO-artikelen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste EHBO artikelen? Wij helpen jou graag om de beste keuze te maken! Neem gerust contact met ons op via 085 303 8270 of mail naar info@brandveiligheidswinkel.nl.