EHBO koffer modules

Bestel hier je EHBO modules! EHBO modules zijn losse verband pakketten ter aanvulling van de EHBO koffers. De modulaire BHV verbandkoffer heeft standaard de modules 1 tot en met 5. De modules bestaan uit module 1 tot en met 6. De module 6 is er in verschillende soorten. De module is speciaal geschikt voor brandwonden, kinderopvangbouw en industrie  en sport.

Resultaat 1–9 van de 16 resultaten wordt getoond

Terug

EHBO voor bedrijven

Werkgevers zijn verplicht om EHBO-koffers te hebben op werk. Werkgevers moeten namelijk de veiligheid van hun werknemers waarborgen. Het hebben van een EHBO-koffer of doos is één van de vereisten voor bedrijven. Deze koffers worden ook wel BHV-koffers genoemd en moet dus verplicht aanwezig zijn bij ieder bedrijf. Zorg dus dat je de koffer altijd aanvult met onze modules!

Verder is het ook verplicht om één of meerdere BHV’ers in dienst te hebben. Geen BHV’ers in je bedrijf? wordt er zelf een! Wij bieden namelijk ook BHV trainingen aan. Neem voor meer informatie over deze trainingen contact met ons op.

Contact

De veiligheidsexperts van Brandveiligheidswinkel.nl vertellen jou graag meer over onze EHBO spullen en modules. Met vragen kun je daarom contact opnemen via 085 303 8270 of door te mailen naar info@brandveiligheidswinkel.nl.