Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

AED Cardiac Science G5 halfautomatisch

2,099.00 (2,287.91 incl BTW.)

Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

De Cardiac Science G5 AED is een robuuste AED die de hulpverlener door middel van uitstekende begeleiding helpt bij de inzet. Deze meertalige AED kan tijdens de inzet wisselen van taal. Handig in een internationale omgeving.

De Cardiac Science Powerheart G5 halfautomatische AED heeft goede eigenschappen en kan door iedereen gebruikt worden, vanwege zijn reanimatiefeedback. Kinderreanimatie is mogelijk met de optionele kinderelektroden.
De water- en stofdichtheid van deze defibrillator is bepaald op IP55, wat betekent dat hij zeer goed bestand is tegen zware omstandigheden. Met een druk op de knop is de AED te openen en start hij direct op. Achter de openspringende klep zitten de elektroden. Duidelijk gesproken tekst en een lcd-display zorgen voor de verdere begeleiding.

Aan de bovenkant van de G5-AED zit een rescue ready indicator, waardoor van een afstand goed te zien is of de AED klaar is voor gebruik. Door zijn zelftesten controleert de AED zichzelf dagelijks, wekelijks en maandelijks op eventuele storingen.

In het lcd-display is te zien in welke taal de AED op het moment van gebruik functioneert. Dit is eenvoudig aan te passen naar een andere, tweede taal door de taalknop onder het schermpje in te drukken.

De standaard talenconfiguratie is Nederlands – Engels.