Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

Defibtech Lifeline AED volautomatisch

1,499.00 (1,633.91 incl BTW.)

Snelle levering

Gratis verzending vanaf € 200,-

Veilig betalen met iDeal

Retourneren binnen 14 dagen

De Defibtech Lifeline AED volautomatisch heeft slechts één knop aan de voorkant: de groene aan-/uitknop. Duidelijk gesproken aanwijzingen begeleiden verder de hulpverlener bij het gebruik van de AED en de reanimatie.

De AED wordt geleverd met een batterij die ongeveer 7 jaar mee gaat en de AED zelf heeft een lange garantietermijn van 8 jaar. Aan de bovenkant van de Lifeline AED zit een stevig handvat waaraan hij eventueel opgehangen kan worden. De elektroden kunnen handig aan de achterkant opgeborgen worden en zitten vast aan de AED, zodat hier bij een inzet niet naar gezocht moet worden. Kortom: de Defibtech is een zeer gebruiksvriendelijke en snel inzetbare AED.

Op een volautomatische AED zit geen schokknop. Wanneer de AED een schokbaar ritme geanalyseerd heeft, geeft de defibrillator automatisch een stroomstoot.

Optioneel aan te schaffen bij de Defibtech Lifeline AED Auto is de Defibtech Medium Data Card. Deze maakt het mogelijk dat de Lifeline AED 50 minuten aan omgevingsgeluiden en 1 uur ECG data kan opnemen.